مقالات آموزشیمقالات آموزشی ارزدیجیتالمقالات آموزشی فارکس

اسکالپ چیست؟ راهنمای استراتژی اسکالپینگ برای معامله گران

اسکالپینگ در فارکس چیست؟

اسکالپینگ را می توان به عنوان یک تکنیک معاملاتی بسیار موثر (اما پرخطر) تعریف کرد که در سال های اخیر به یکی از محبوب ترین سبک ها تبدیل شده است.

این سبک ترید به عنوان ” معامله سریع ” هم شناخته می شود و یکی از مؤثرترین استراتژی های معاملاتی است که در بازارهای مالی با نقدینگی بالا مانند  بازار فارکس استفاده می شودو به شخصی که از این تکنیک معاملاتی استفاده میکند اصطلاحا اسکالپر میگویند.

اسکالپینگ مجموعه ای از عملیات کوتاه مدت (خرید و فروش معاملات سریع) در طول جلسه معاملاتی است که می تواند به راحتی به صدها معامله روزانه برسد. در این سبک تراکنش ها ممکن است بطور متوسط 1-2 دقیقه و یا گاها حتی چند ثانیه طول بکشد.

استراتژی اسکالپینگ به عنوان یک تکنیک معاملاتی درون روزی طبقه بندی می شود، یعنی معاملاتی که مدت زمان آنها کمتر از یک روز است و می تواند از چند ثانیه تا چند ساعت طول بکشد.

از طریق اسکالپینگ، یک معامله گر می تواند20  تراکنش  یا بیشتر خرید یا فروش را در یک ساعت انجام دهد تا از حرکات خرد و نوسانی بازار سود ببرد.

سیستم های معاملاتی خودکار مبتنی بر رایانه یا همان رباتها قادر به انجام تعداد بسیار بیشتری عملیات اسکالپینگ در طی روز هستند.

چیزی که در این تکنیک معامله گر به دنبال آن است، اطمینان از کسب سود ناچیز در هر معامله کوتاه‌مدت است تا مجموع درآمد حاصل از اسکالپینگ چندگانه، سود کلی قابل‌توجهی داشته باشد.

به عنوان مثال، اگر ما به طور متوسط ​​10 دلار برای هر عملیات اسکالپینگ برنده شویم، باید در مجموع 10000 معامله انجام دهیم تا اگر هدف ما این باشد، 1 میلیون دلار به دست آوریم.

اگرچه ریسک مرتبط با هر معامله اسکالپینگ کم است (استاپ لاسها محدود هستند)، این تکنیک معاملاتی در هنگام استفاده از آن ریسک‌هایی مانند سایر روش‌ها دارد.

این به این دلیل است که بسیاری از معاملات کوتاه مدت زیانده می توانند ضررهای زیادی را برابر یا بیشتر از معاملات طولانی مدت ایجاد کنند.

به طور کلی، استراتژی اسکالپینگ برای معامله گرانی که محافظه کارند و یا کسانی که در معامله از استرس بیش از حد رنج میبرند توصیه نمیشود زیرا نمیتوانند بر احساسات خود کنترل داشته باشند.

استراتژی اسکالپینگ به دلیل داشتن استرس زیاد در طول روز مناسب افرادیست که بدانند چگونه با آن استرس کنار بیایند و بتوانند با این تکنیک با موفقیت معامله کنند.

استراتژی اسکالپینگ

هدف از اسکالپینگ

همانطور که در بالا ذکر شد، هدف از اسکالپینگ این است که به معامله‌گر اجازه دهد در دوره‌های کوتاهی که می‌تواند چند دقیقه یا حتی چند ثانیه باشد، به سودهای کوچک فوری دست یابد.

برخی از معامله گران خبره ادعا می کنند که اسکالپینگ می تواند یک استراتژی معاملاتی بسیار قابل اعتماد با وین ریت بالا باشد که می تواند به 85٪ از معاملات برنده برسد.

به دلیل کوتاه بودن مدت هر تراکنش، سودی که بدست می آید بسیار کم است  بسیار کم است، البته زیانش هم همینطور.

از طریق اسکالپینگ ، معامله گر به دنبال انجام صدها تراکنش کوچک روزانه است تا با آنها سود ناچیزی به دست آورد.

جنبه مهمی که هر معامله گر علاقه مند به اجرای این استراتژی باید در نظر داشته باشد این است که این معاملات به طور مداوم در طول روز یا در جلسه معاملاتی انجام می شود ،به همین دلیل، معامله‌گر باید چندین ساعت پای رایانه خود بنشیند، زیرا دائماً باید پوزیشن‌ها را باز و بسته ‌کند.

نکته دیگری که باید در نظر گرفت این است که برای موفقیت در استفاده از اسکالپینگ به عنوان یک تکنیک معاملاتی، معامله‌گر باید پول بیشتری را در هر تراکنش نسبت به زمانی که از استراتژی‌های دیگری مانند معاملات نوسانی استفاده می‌کرد، سرمایه‌گذاری کند، تا درآمد اندکی که بدست می آورد، قابل توجه باشد.

پیشنهاد مطالعه:استراتژی پوزیشن تریدینگ چیست؟

استراتژی اسکالپینگ چگونه کار می کند؟

در حالی که مفهوم اسکالپینگ ساده است، با یک مثال می توانیم آن را بهتر درک کنیم. برای مثال، فرض کنید که ما یک تراکنش سریع انجام می دهیم و مقدار زیادی مثلا(100000 واحد) یورو/دلار آمریکا را با قیمت 1.4000 خریداری می کنیم و موقعیت را در 1.4003 می بندیم.

در این حالت، ما فقط 3 پیپ به دست می آوریم، اما با توجه به اینکه با حجم  100000 واحد خرید کردیم ، هر پیپ نشان دهنده سود 30.00 دلاری است که تنها در چند ثانیه به دست آوردیم.

حالا، فقط تصور کنید که ما 40 معامله موفق از این نوع را در روز انجام می دهیم که به ما سود 1200 دلاری در روز می دهد که سود بسیار خوبی است، البته، همه معامله گران اسکالپینگ برنده نیستند زیرا در بازه های زمانی مختلف ،بازار اغلب بسیار نامنظم و پرنوسان رفتار می کند.

در حال حاضر، بسیاری از معامله گران حرفه‌ای با استفاده از اسکلپینگ به‌عنوان تکنیک اصلی معاملاتی معامله می‌کنند و چندین تراکنش را با مقادیر زیادی پول در هر موقعیت انجام می‌دهند، به طوری که تا پایان روز درآمد انباشته شده می‌تواند بسیار قابل توجه باشد.

برای اینکه اسکلپینگ موفقیت آمیز باشد، باید سه عامل کلیدی را هنگام معامله در نظر گرفت:

سطح نقدینگی در بازار : بازاری با سطوح نقدینگی بالا فرصت‌های بیشتری را برای معامله‌گر فراهم می‌کند تا موقعیت های موفقی را در هر بازه زمانی باز و بسته کند.

از آنجایی که اسکالپینگ نیاز به اجرای سریع دارد (تاخیر در اجرا ممکن است باعث ضرر شود)، ما به بازاری نیاز داریم که نقدینگی آن این امکان را فراهم کند.

به همین دلیل، بازار فارکس بهترین بازار برای معامله با استفاده از استراتژی‌های اسکالپینگ است، زیرا این بازار در سراسر جهان روان‌ترین بازار است.

نوسانات در بازار: هر چه بازار با ثبات تر باشد، فرصت های بیشتری برای یک معامله گر برای استفاده موفقیت آمیز از اسکلپینگ وجود دارد زیرا پیدا کردن زمان مناسب برای ورود و کسب درآمد با معامله آسان تر است.

بازاری که ثبات را نشان می‌دهد، شرایط معاملاتی بهتری را برای کسب درآمد با معاملات کوتاه‌مدت ارائه می‌کند، زیرا بازار پرنوسان‌تر بسیار متغیر است و به راحتی می‌تواند باعث ضرر برای یک اسکالپر شود.

زمان: در اسکالپینگ زمان بندی برای معامله گری که از این تکنیک استفاده میکند همه چیز است .

برای مثال، زمانی که جلسه بازار شروع می شود، همیشه معامله را شروع نمی کند. اول از همه، یک اسکالپر باید صبور باشد و زمان مناسب برای باز کردن موقعیت در بازار را بیابد.

هدف از اسکالپینگ

مزایا و معایب اسکالپ

مهم ترین مزایایی که اسکالپینگ ارائه می دهد به شرح زیر است:

  • به طور کلی، عملیات اسکالپینگ به دلیل مدت زمان کوتاه آن بسیار قابل اعتماد است. کمتر پیش میآید که اتفاقی در بازار بیفتد که این حرکت علیه ما انجام شود.
  • احتمال از دست دادن سرمایه ،سرمایه گذاری شده در یک معامله وجود ندارد.
    در هر موقعیت فقط ضررهای جزئی رخ می دهد.
  • خطر مرتبط با هر عملیات کم است زیرا از حد ضرر استفاده شده بسیار فشرده استفاده می شود.
  • فرصت های زیادی برای کسب سود در یک روز ارائه می دهد.

در مورد معایب اسکالپینگ، مهمترین آنها عبارتند از:

  • هر معامله سود کوچکی را به همراه دارد.
  • اسکالپینگ استرس و فشار روانی بالایی ایجاد می کند.
  • اسکالپینگ مستقیماً به اثربخشی سیستمی که برای معامله استفاده می شود بستگی دارد.
  • معامله گر باید بتواند عملیات را خیلی سریع انجام دهد، یعنی بداند چگونه موقعیت ها را در چند ثانیه باز و بسته کند.
  • در مقایسه با سایر تکنیک های معاملاتی، هزینه های تراکنش اسکالپینگ به خصوص در مواردی مانند اسپرد یا کمیسیون به دلیل تعداد زیادی عملیات انجام شده در روز بسیار بالاتر است.

این بدان معنی است که هزینه های تراکنش باید توسط اسکالپر هنگام تجزیه و تحلیل عملکرد سیستم معاملاتی خود در نظر گرفته شود. برای تریدرهایی که از استراتژی های معاملاتی بلند مدت استفاده می کنند، این هزینه ها ناچیز می شود.

نکاتی در مورد اسکالپینگ

هر معامله‌گری که می‌خواهد اسکالپینگ را با موفقیت انجام دهد، باید ملاحظات زیر را در نظر بگیرد:

  • بطور فرض اگر بازار روند صعودی را دنبال می کند، معامله گر باید فقط معاملات خرید انجام دهدو برعکس در روند نزولی  فقط معاملات فروش انجام دهد.
    برای به دست آوردن بهترین نتایج، معامله گر باید از چندین اندیکاتور فنی خوب در یک زمان استفاده کند.
  • معامله گران اسکالپر باید به قیمت پیشنهادی (bid) خرید کنند و به طور مداوم به قیمت فروش (ask) بفروشند.
  • معامله‌گر همیشه باید از محدودیت‌های واضح برای کسب سود یا محدود کردن ضرر (حد ضرر) استفاده کند.
  • باید در هنگام معامله سریع باشد، به ویژه برای کسب سود.
  • در اسکالپینگ، معامله‌گر می‌تواند از هر استراتژی مبتنی بر شکست حمایت و مقاومت برای انجام معاملات سریع در داخل و خارج استفاده کند.

دیدگاه ها و نظرات

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پایگاه دانش

مشاهده همه

جدیدترین بروکرها

مشاهده همه
جدیدترین اندیکاتورها مشاهده همه