استراتژی های معاملاتیمقالات آموزشیمقالات آموزشی فارکس

چگونه استراتژی معاملاتی بسازیم ؟ | 10 مرحله برای ایجاد استراتژی معاملاتی فارکس

چگونه استراتژی معاملاتی بسازیم ؟ با استفاده از راهنمای گام به گام که ارائه میکنیم میتوانید، اولین استراتژی معاملاتی فارکس خود را ایجاد کنید. با این 10 مرحله ساده، می توانید حرفه معامله گری خود را با یک پایه خوب راه اندازی کنید.

اکثر معامله گران مبتدی با یادگیری استراتژی های معاملاتی معامله گران دیگر شروع می کنند. اما، بسیاری از معامله گران می پرسند، چگونه می توانم با استراتژی معاملاتی خود شروع کنم؟

خبر خوب: ایجاد اولین استراتژی معاملاتی  آسان است.

خبر بد: ایجاد یک استراتژی معاملاتی سودآور سخت است.

 شما باید با انتظارات درست شروع به معامله کنید. تشکیل یک استراتژی معاملاتی کار آسانی است.ابتدا چند ابزار و اندیکاتور معاملاتی را بیاموزید و بعد از آن می توانید این کار را انجام دهید.

با این حال، این واقع بینانه نیست که فکر کنید اولین استراتژی معاملاتی فارکس شما را ثروتمند خواهد کرد.

ایجاد و داشتن یک استراتژی معاملاتی عینی دشوار است. علاوه بر این، متوجه خواهید شد که داشتن معاملات سودآور فراتر از استراتژی معاملاتی شماست.

پس چرا و چگونه استراتژی معاملاتی بسازیم ؟ چرا فقط از استراتژی معاملاتی یک معامله گر موفق استفاده نمی کنید؟

تریدرها ممکن است ابزارها و رویکردهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارند. اما هیچ معامله گری نمیتواند سود شما را تضمین کند و یا نخواهد کرد.استراتژی و اهداف هر معامله گر متفاوت است. از این رو، شما فقط می توانید از ترکیب ابزارهای معاملاتی منحصر به فرد و شخصی بهره مند شوید.

این نکته را به یاد داشته باشید که بهترین و پایدارترین رویکرد، توسعه استراتژی معاملاتی خود شماست.

چگونه استراتژی معاملاتی بسازیم؟

این 10 مرحله را برای اینکه بدانید چگونه استراتژی معاملاتی بسازیم دنبال کنید:

مرحله 1: ایدئولوژی بازار خود را شکل دهید.

قبل از اینکه بخواهید بدانید چگونه استراتژی معاملاتی بسازیم ، باید ایده ای از نحوه عملکرد بازار ایجاد کنید. مهمتر از همه این سوال است که شما باید به آن پاسخ دهید.

چرا فکر می کنید می توانید از بازارها درآمد کسب کنید؟

با مطالعه گسترده ، ایدئولوژی بازار خود را شکل دهید. در مورد تحلیل تکنیکال و بنیادی بخوانید و اطلاعات کسب کنید و بیشتر با آنها آشنا شوید و انها را تا حد ممکن آموزش ببینید.

از ادعاهای پولدار شدن سریع خودداری کنید و به دنبال یک شبه ثروتمند شدن نباشید.

ایدئولوژی شما هر مرحله ای را که پیش خواهد آمد مشخص خواهد کرد. توجهی را که شایسته آن است به آن بدهید.

صرف نظر از این، ما به شما توصیه میکنیم که در اولین استراتژی معاملاتی خود از یک اصل پیروی کنید.

آن را تا حد امکان ساده در نظر بگیرید.

شما نمی خواهید از همان ابتدا تحت تأثیر یک استراتژی پیچیده قرار بگیرید. علاوه بر این، مدیریت و بهبود یک استراتژی معاملاتی با قطعات متحرک بیشتر ، دشوارتر است.

مرحله 2: یک بازار برای استراتژی معاملاتی خود انتخاب کنید.

فارکس؟ سهام؟ Option؟ فیوچرز؟

اگر معامله فارکس را انتخاب میکنید بدانید که با ارز چه چیزی می خرید و می فروشید . مطمئن شوید که در مورد مدل های مختلف بروکرهای فارکس اطلاعات کسب کرده اید. بدانید که حاشیه( مارجین ) چگونه محاسبه می شود.

بازار هدف برای استراتژی معاملاتی فارکس

یا اگر معامله سهام را انتخاب می کنید، باید بدانید که سهم چیست؟ شما باید تفاوت بین بلو چیپ (blue-chip)و سهام پنی (penny stock) را بدانید.

نکته این است که در مورد هر بازار چیزهای زیادی برای یادگیری وجود دارد. اما تا زمانی که بازار معاملاتی خود را انتخاب نکنید، نمی توانید شروع به یادگیری عمیق آن کنید.

 تنها قانون این است که شما باید بازاری را که برای معامله انتخاب می کنید، درک کنید.

مرحله 3: یک چارچوب زمانی معاملاتی را انتخاب کنید.

قبل از به دست آوردن هر گونه تجربه معاملاتی، تصمیم گیری در مورد بازه زمانی معاملات سخت است. شما نمی دانید که آیا برای اسکالپینگ سریع مناسب تر هستید یا معاملات سوئینگ روزانه.

آیا باید تايم فریم ۵دقیقه ای را معامله کنید یا نمودارهای روزانه؟

از این رو، می توانید با در نظر گرفتن شرایط خود شروع کنید. اگر زمان برای تماشا و زیر نظر گرفتن بازار برای دوره های طولانی دارید، معاملات روزانه را امتحان کنید.

وقتی در تایم فریم های پایین معامله می کنید، بازخورد سریعی دریافت می کنید و این باعث میشود زمان یادگیری خود را کوتاه کنید. حتی اگر در این بین بازه های زمانی طولانی تری داشته باشید، آنچه از حرکات قیمت در آن تایمها  یاد گرفته اید همچنان برایتان مفید خواهد بود.

البته، اگر قادر به تماشای بازار برای مدت طولانی نیستید، با نمودارهای تایم پایان روزانه شروع کنید. با تلاش مداوم، می توانید به اندازه کافی یاد بگیرید که تصمیم بگیرید آیا معاملات نوسانی برای شما مناسب است یا خیر.

مرحله 4: ابزاری را برای تشخیص روند (یا عدم وجود روند) انتخاب کنید.

اندیکاتورها برای ایجاد استراتژی معاملاتی فارکس

مثلا وقتی پین بار را میبینید، سریع معامله نمیکنید ولی در عوض زمانی که بازار در حال افزایش است و یک پین بار صعودی شکل گرفته برای شروع معامله خود از آن استفاده می کنید.

در مورد ابزار و اندیکاتور هایی تصمیم بگیرید که به شما در قضاوت در زمینه بازار کمک کند. (یعنی بازار روند دارد یا نه، یا قیمت بالا است یا پایین)

میتوانید ابزارهای قیمتی مانند چرخش پیوتی و خطوط روند را انتخاب کنید . شما همچنین می توانید از اندیکاتور های فنی مانند میانگین متحرک و MACD استفاده کنید.

شما میتوانید از قسمت اندیکاتورهای کاربردی ، ابزاری که برای استفاده در استراتژی معاملاتی فارکس خود لازم دارید دانلود نمایید .

مرحله 5: تریگر ورود خود را تعریف کنید

حتی با شرایط بازار مناسب، شما به یک محرک برای ورود نیاز دارید زیرا به شما کمک می کند بدون تردید وارد بازار شوید.

 الگویهای نمودار و الگوهای کندل استیک محرک های مفیدی هستند. اگر اندیکاتورها را ترجیح می دهید، اسیلاتورهایی مانند RSI و استوکاستیک نیز گزینه های خوبی هستند.

تریگر ورود برای استراتژی معاملاتی فارکس

مرحله 6: هدف خروج خود را برنامه ریزی کنید

شما باید برنامه ریزی کنید که چگونه وقتی اوضاع خراب میشود، از آن خارج شوید. بازار می تواند علیه شما حرکت کند و باعث ضرری فراتر از تصور شما شود. داشتن استاپ لاس برای معاملات حیاتی است.

شما همچنین باید برنامه ریزی کنید که چگونه وقتی اوضاع بر وفق مراد شما پیش میرود، از آن خارج شوید. بازار برای همیشه راه شما را نخواهد رفت  از این رو، باید بدانید چه زمانی باید سود ببرید و از معامله خارج شوید.

مرحله 7: ریسک خود را تعریف کنید.

هنگامی که قوانین ورود و خروج خود را مرتب کردید، می توانید روی محدود کردن ریسک کار کنید.

راه اصلی برای انجام این کار،تعیین اندازه موقیعت (لات ) است . برای یک تنظیم معاملاتی معین، اندازه موقعیت شما تعیین می کند که چقدر از پولتان را در خطر قرار می دهید.

اگر سایز موقعیت خود را دو برابر کنید قطعا ریسک خود را دو برابر خواهید کرد پس به اندازه و سایز پوزیشن خود دقت کنید.

مرحله 8: قوانین معاملاتی خود را بنویسید

در این مرحله، استراتژی معاملاتی فارکس شما آماده است. ممکن است بتوانید قوانین معاملات را به خاطر بسپارید اما با این حال،  باید قوانین معاملاتی خود را بنویسید.

داشتن یک پلن و برنامه معاملاتی مکتوب روشی قوی برای اطمینان از نظم و انظباط است .

همچنین این نوشتن سابقه ای از استراتژی معاملاتی فارکس شما را فراهم می کند. زمانی که در تلاش برای اصلاح آن هستید،قطعا آن را مفید خواهید یافت.

مرحله 9: استراتژی معاملاتی فارکس خود را آزمایش کنید

با قوانین نوشته شده خود، اکنون می توانید استراتژی خود را آزمایش کنید.

اگر شما یک استراتژی معاملاتی اختیاری دارید، بک تست می تواند یک فرآیند دشوار باشد. باید حرکت قیمت بازار را دوباره پخش کنید و معاملات خود را به صورت دستی ثبت کنید.

اگر استراتژی معاملاتی مکانیکی و آشنایی با کدنویسی دارید، می توانید این مرحله را سریع انجام دهید.

با این وجود، بررسی یک به یک معاملات، راهی عالی برای توسعه غریزه بازار شماست. انجام این کار همچنین می تواند به شما کمک کند تا به راه هایی برای بهبود استراتژی معاملاتی خود فکر کنید.

مرحله 10: برنامه ریزی کنید که چگونه استراتژی معاملاتی فارکس خود را بهبود ببخشید.

این نکته را به خاطر داشته باشید که اولین استراتژی معاملاتی شما مسلما سودآور نخواهد بود، اما اشکالی ندارد. استراتژی معاملاتی شما یک شی زنده است و ایستا نیست.با تجربه و دانش رو به رشد شما، استراتژی معاملاتی شما بهبود خواهد یافت.

اما بیایید این را به شانس واگذار نکنیم. نحوه دریافت بازخورد و بهبود استراتژی معاملاتی خود را برنامه ریزی کنید .

استراتژی معاملات خود را رو به جلو تست کنید. برای نکته های خوب از مشاهدات بازار برنامه ریزی کنید. معاملاتتان را ثبت کنید و تصاویر نمودارهای خود را در نظم خوبی نگه دارید.

از تغییرات شدید در استراتژی معاملاتی خود اجتناب کنید.

برای این مرحله نهایی (که ممکن است برای همیشه طول بکشد)، به یاد داشته باشید که هدف شما رسیدن به انتظارات مثبت در هر معامله است و نه سود بردن برای هر معامله .

اجازه دهید آمار برای شما کار کند. اراده خودتان را به بازار تحمیل نکنید.

نتیجه

10 مرحله گفته شده در بالا را دنبال کنید تا بدانید چگونه استراتژی معاملاتی بسازیم و با یک استراتژی معاملاتی پایه ،خواهید دید که چگونه میتوانید به یک استراتژی قوی دست پیدا کنید.

یادتان نرود که این استراتژی اول ،تمام شدن ماجرا نیست بلکه با تجربه شما و با توجه به سبک معاملاتی شما شکل می گیرد و رشد می یابد.به کار روی آن ادامه دهید و شانس موفقیت خود را روز به روز افزایش دهید.

دیدگاه ها و نظرات

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پایگاه دانش

مشاهده همه

جدیدترین بروکرها

مشاهده همه
جدیدترین اندیکاتورها مشاهده همه